Forretningschef – Projektering

Forretningschef – Projektering

 

OBH søger en engageret leder til at udvikle forretningsområdet Projektering. Forretningsområdets aktiviteter skal fremover tage tydeligt udgangspunkt i værdiskabelse for kunderne, og ledelsen har et tydeligt ønske om at ændre den hidtidige kurs for afdelingen. Derfor øges fokus på værdiskabelse for kunderne, og drejningen er grobunden for en veldrevet afdeling, som OBH’s kunder har tillid til.

Den nye forretningschef sætter, sammen med ledelsen, den nye retning. Forretningschefen leder og koordinerer ressourcerne i projekteringsafdelingen med fokus på at øge aktiviteterne, at være en klar og synlig leder samt at sikre, at OBH afleverer sine projekter til aftalt tid og kvalitet. Forretningschefen bliver en del af ledergruppen og referer til virksomhedens COO.

Forretningschefens primære ansvarsområder omfatter:

  • Ledelse af 35 medarbejdere i Odense
  • Omsætte virksomhedens strategi til handlingsplaner for eget funktionsområde
  • Budget- og P/L-ansvarlig for projekteringsafdelingen
  • Ansvarlig for eksekvering af salget
  • Ansvarlig for effektiv produktion
  • Sikre tæt og godt samarbejde til øvrige afdelinger

Du har en relevant teknisk uddannelse, som dækker en eller flere af de faglige discipliner i byggerier. Du har flere års erfaring med kundehåndtering og egen projektering, og du har minimum 5 års erfaring som leder. En anden vigtig del af erfaringen er din personlige erfaring med salg/salgsledelse, budgetter og planlægning for egen afdeling, hvor du har kunnet udnytte dine evner til at eksekvere sammen med dine medarbejdere.

 

Du er i dag ansat som afdelingsleder, sektionsleder, teamleder eller tilsvarende i en rådgivende ingeniørvirksomhed, hvor det næste naturlige skridt vil være at få landsdækkende ansvar for et forretningsområde.OBH Gruppen har hovedkontor i Odense samt kontorer i Storkøbenhavn og i Aarhus. Du kommer til at have din daglige gang på hovedkontoret, og når mulighederne og udviklingen tilsiger det, udvides dine, og afdelingens, aktiviteter til hele Danmark .

 

OBH tilbyder frie rammer, og du får her mulighed for at lede veluddannede og dedikerede specialister og teamledere, som forventer en moderne leder, der favner salgsledelse, nærhed/synlighed og et godt arbejdsmiljø. OBH går op i, at der er lige dele plads til frihed, faglig fokus og klare forretningsresultater. Din egen udvikling tager afsæt i motivationen for at lede og udvikle dit eget forretningsområde, samt selv udarbejde forretningsplanen og eksekvere planen for området.

 

Yderligere information kan indhentes hos C-Level Consulting ApS, Torben Fox Maule på mobil 25171127. Ansøgning og CV sendes via dette link Forretningschef – Projektering

Om OBH Rådgivende Ingeniører
OBH Rådgivende Ingeniører er en specialiseret rådgivende ingeniørvirksomhed, der er sat i verden for at skabe bedre rammer om menneskers liv, læring og arbejde. Derfor beskæftiger OBH sig med de vigtigste typer bygninger for de fleste: boliger, institutioner og erhverv.

OBH Rådgivende Ingeniører er drevet af faglighed og virkelyst. OBH har fire store ambitioner for vores relationer og resultater: – Vi tager ansvar – Vi gør det enkelt – Vi ser muligheder – Vi bygger fremtiden

Se meget mere om OBH Rådgivende Ingeniører på www.obh-gruppen.dk

En typisk kommentar fra kunderne:
” Tak for struktureret proces og sikker styring af processen.
Vi er i trygge hænder hele vejen”