CFO til grøn virksomhed

CFO til grøn virksomhed

Kombineret drifts- og udviklingsopgave

Du bliver ansvarlig for hele økonomiområdet i en
virksomhed, der er opererer internationalt med større projekter og tilhørende service. Du leder kompetente medarbejdere, der varetager en række løn- og bogholderiopgaver, og I er et team med dig som spillende træner. Dit ansvar bliver klassiske discipliner som f.eks. budgettering, perioderegnskaber, moms, og IT – alt sammen i et miljø, der roterer omkring projekter og dermed projektøkonomi.

En del af opgaven fremadrettet er et forretningsområde, som er skilt ud til en særskilt satsning. Her får du en spændende rolle i udviklingen i de kommende år, herunder med finansielle instrumenter. Endelig omfatter opgaven kontakt til bank, revisor og myndigheder samt deltagelse i bestyrelsesmøder.

Baggrund i projektøkonomi

Din uddannelse er minimum en HD-R, og du har opnået erfaring med projektøkonomi fra en eller flere stillinger. Virksomheden forestiller sig, at du kommer fra en stilling som controller eller har haft dit første økonomichefjob, og du er klar til at tage ansvar for økonomirapportering fra internationale datterselskaber som udfører projekter og service. Stort set alle virksomhedens aktiviteter foregår uden for Danmark, og du er derfor velbevandret på engelsk.

Bliv en del af et godt team

Virksomheden er et fagligt kompetent ingeniørhus, næsten udelukkende med funktionæransatte medarbejdere. Du vil komme til at arbejde sammen med skønne, dedikerede og fagligt fokuserede kolleger, der vil både virksomhedens og klodens miljø det bedste. Du er derfor selv motiveret af at hjælpe dine kommende kolleger med at udføre deres job effektivt, og fordi det er en mindre virksomhed, vil du blive en synlig del af og tage del i dagligdagen.

Om virksomheden

Virksomheden er en økonomisk solid, danskejet virksomhed, der har små datterselskaber i Europa og Asien. De sidste 10 år har virksomheden, succesfuldt, udviklet og solgt banebrydende teknologi inden for sit segment, og de kommende år byder på en meget synlig satsning i den grønne omstilling. Virksomheden hører hjemme på Fyn.

Yderligere information kan indhentes hos
C-Level Consulting, Torben Fox Maule på +45 2517 1127.

Ansøgning samt CV bedes sendt via dette link: CFO

En typisk kommentar fra kunderne:
” Tak for struktureret proces og sikker styring af processen.
Vi er i trygge hænder hele vejen”