After Market Manager

 

After Market Manager

 

Vil du være med til at udvikle serviceforretningen?

 

Airco Process Technology A/S (APT) har vokseværk og har derfor behov for dig, der gerne vil med i en teknisk avanceret virksomhed, som leverer udstyr til den grønne omstilling. APT søger den person, som vil tage lederrollen og være med til at udvikle afdelingen i takt med at salget af anlæg til Biogas og Carbon Capture industrien vokser. Virksomhedens aktiviteter er lige nu koncentreret om Danmark og enkelte nordeuropæiske lande, og står foran udvidelse til hele Nordeuropa og senere Nordamerika. Stillingen refererer til Chief Commercial Officer.

Opgaven omfatter blandt andet:

         Ansvar for APT serviceforretning, herunder budgettet

         Etablere processer og systemer til fremtiden

         Etablere procedurer i Navision

         Forhandling af servicekontrakter med kunderne

         Sætte retningen for afdelingen og dens administration

 

Vi forventer at:

 

Du har en teknisk uddannelse som maskinmester/ingeniør eller mellemlang teknisk uddannelse. Fagligt har du arbejdet  med f.eks. service, installationer, commissioning inklusiv kontorarbejdet, så du ved, hvordan samarbejdet med en kunde fungerer direkte og administrativt. APT er åben for, at det kan være det første lederjob, du søger. Alternativt har du erfaring som serviceleder/servicechef, og vil gerne fortsætte i den retning. Du har sandsynligvis nogle års erfaring med procesanlæg eller andre tekniske/mekaniske løsninger, men det vigtigste er, at du ved, hvordan en serviceforretning fungerer.

Din bopæl er indenfor 45 min. kørsel fra virksomheden, og du er personligt motiveret af struktur, eksekvering og fremdrift. I APT arbejder du sammen med mange forskellige nationaliteter, så du skal minimum beherske engelsk, og du kan forvente 20-30
rejsedage pr. år.
 

Bæredygtigt energioptimering

Airco Technology Process har succes og vokser kraftigt, hvilket forventes at forsætte i årene fremover. Derfor har du muligheden for at blive en del af en virksomhed, der kulturelt er en iværksættervirksomhed, og som alligevel allerede har 80 dygtige og erfarne kolleger, du kan trække på. I stillingen vil du få mulighed for at udvikle dine kompetencer og din ledelse sammen med dygtige kolleger – nationalt og internationalt.

 Lyder det interessant?

Så send din ansøgning og CV via linket her: After Market Manager . Har du spørgsmål kan du kontakte CLC, Torben Fox Maule på 25171127.

 

Om Airco Process Technology

APT er en succesfuld, dansk virksomhed, der hører hjemme i Fredericia. Virksomheden udvikler og producerer løsninger til Biogas Upgrading og Carbon Capture og indgår i store projekter nationalt og internationalt. Omsætningen passerer allerede i 2023 en markant milepæl, og eftermarkedet følger naturligt med de kommende år. Derfor er APT allerede vokset ud af sit nye domicil, og har udvidet med en lager-/ og produktionsfacilitet mere i Fredericia. APT er kendetegnet ved faglighed på virkelig højt niveau samt en stærk holdånd. Se meget mere om APT her: https://aircoprocess.com/

 

 

En typisk kommentar fra kunderne:
” Tak for struktureret proces og sikker styring af processen.
Vi er i trygge hænder hele vejen”