Servicechef

Servicechef
Kan du tage en serviceforretning til nye højder?

Systemair’s ledelse ønsker at dreje service- og supportforretningen i en retning, hvor der er væsentlig mere fokus på salg af reservedele og ekspandering af de nuværende serviceaktiviteter. Derfor søger de en erfaren leder, der kan udvikle afdelingen til at blive en solid samarbejdspartner, der skaber værdi for installationskunder og slutkunder.

Ledelse af intern support og ekstern service
Stillingen hedder i Systemair Danmark, Service- og Support Manager, og dit primære ansvar bliver at udvikle forretningsområdet og den tilhørende organisation til en markant større del af virksomhedens omsætning. Den interne support håndterer omkring 1000 henvendelser pr. måned og den eksterne serviceorganisation udfører relevante servicebesøg/commissioning. En af de opgaver, der skal bygges videre på, er at effektivisere koordineringen af opgaverne samt etablere nye servicekoncepter. Ledelsen stoler på, at den nuværende omsætning, med fornyet fokus, kan fordobles på 2-3 år.

De mere konkrete opgaver for den nye Manager er:

  • Øge service- og reservedelssalget
  • Udvide virksomhedens service-palette, herunder servicering af varmepumper
  • Effektivisere service og support
  • Indføre effektiv brug af CRM

Stillingen refererer til Systemairs administrerende direktør.

Erfaren leder med afsæt i egen serviceerfaring
Du har en relevant teknisk uddannelse der favner køl, ventilation og automation, og du har i dit tidligere virke selv varetaget serviceopgaver hos kunderne. Din erfaring omfatter minimum 10 års erfaring i serviceområdet, herunder kontraktforhandling med kunder (installatører og slutkunder), samt en solid ledelseserfaring, som du kan trække på i denne spændende udfordring. Du kender således værktøjskassen, som skal til for at udfærdige en forretningsplan og få den implementeret og eksekveret.

Stillingen har udgangspunkt i virksomhedens adresse i Hasselager ved Aarhus, hvor du indgår i virksomhedens ledergruppe. Idet Systemair opererer på det globale marked og samarbejder med søsterselskaberne i Europa, behersker du dansk såvel som engelsk på skrift og i tale.

Kom til et sted med plads til udvikling
Systemair Danmark er en solid og veldrevet virksomhed, som er en af de største produktionsenheder i Systemair-koncernen, der gør en dyd ud af at levere produkter af høj kvalitet. Stillingen henvender sig til dig, der er drevet af at udvikle et selvstændigt forretningsområde og til dig, der er drevet af at arbejde med serviceforretning i et teknisk kompliceret miljø.

Muligheden for personlig udvikling afspejles i, at en række medarbejdere er startet i en stilling og kommet videre til den næste, og der er mulighed for at dyrke relevante internationale relationer.

Yderligere information kan fås hos C-Level Consulting på 2517 1127 – Torben Fox Maule – der håndterer rekrutteringsprocessen.

Send venligst ansøgning og CV via dette link: Servicechef

 

Om Systemair
Systemair-gruppen udvikler, producerer og afsætter ventilationsløsninger på globalt plan. Selskabet er børsnoteret i Stockholm, har en omsætning på ca. 8 mia. DKK og består af 6.600 medarbejdere globalt. Der er salgsaktiviteter globalt og salgsselskaber i mere end 50 lande samt 30 selvstændige produktionsenheder, hvor Danmark er én af disse.

Systemair A/S har en lang historik i ventilationsbranchen og spiller en vigtig rolle i koncernen for produkterne Air Handlings Units. I Hasselager udvikles unikke, energirigtige ventilationsaggregater og -komponenter, som indgår i installationer til det professionelle marked og i fremtidens bygninger, og de er kendt i både Danmark og Europa, som værende blandt de vigtigste aktører i markedet. Teknologierne omfatter blandt andet avancerede styringer og modulopbyggede aggregater. Systemair opererer både på det danske marked og en række eksportmarkeder.

Læs mere på www.systemair.dk og se video her: About air…

 

En typisk kommentar fra kunderne:
” Tak for struktureret proces og sikker styring af processen.
Vi er i trygge hænder hele vejen”