Økonomiansvarlig

Økonomiansvarlig


Det brede ansvar + projektøkonomi

 

CLC’s kunde er en succesfuld, og økonomisk solid, virksomhed beliggende i Trekantområdet. Virksomheden beskæftiger sig med store internationale projekter til mellem DKK 100 og 200 mio.  pr. projekt, og der er behov for en økonom, der kan varetage projekt-controlling såvel som den daglige drift af virksomhedens økonomi og administration.

 

 

Vil du være omdrejningspunkt i virksomheden?

Du refererer til virksomhedens adm. direktør, og du er virksomhedens omdrejningspunkt for økonomi/administration, men i lige så høj grad nøglefigur i den daglige sparring og afklaring med virksomhedens øvrige funktioner. Økonomifunktionen er meget automatiseret, og den favner derfor rigtig mange af driftsopgaverne. En af dine væsentligste opgaver er projektøkonomien, herunder at være på toppen af igangværende arbejder og cash flow. Hertil kommer for eksempel:

  • Perioderapportering og deltage i bestyrelsesmøder
  • Løn (Visma) og bogføring
  • Remburser, bankgarantier og enkelte terminsforretninger
  • Kontraktgennemgange
  • Administration (f.eks. ansættelseskontrakter, intrastat, CBAM, GDPR osv.)


I slutningen af 2024 overgår virksomheden fra Navision BC14 til BC Cloud.

 

Virksomheden er en mindre organisation, hvor man arbejder, når det er nødvendigt, og hvor man også kan have en ganske fleksibel tid i sin ansættelse, når der er mindre travlt. I særligt travle perioder benytter virksomheden sig af eksterne kræfter.

 

Erfaring med projektøkonomi

Virksomheden forventer, at du har erfaring med Navision og/eller Business Central, og da virksomheden leverer projekter i hele verden, er gode engelskkundskaber en forudsætning.

 

Du har en relevant økonomisk uddannelse, og du har opnået en solid erfaring i en projektvirksomhed som business controller, regnskabschef eller økonomichef, der kvalificerer dig til at varetage det brede ansvar for hele økonomifunktionen. Du kan komme fra en større eller en mindre virksomhed, det vigtigste er, at du er motiveret af at kunne/ville bredden i denne stilling, og at du er helt på hjemmebane i projektøkonomi.

 

Kom til en lille og veldrevet virksomhed

Du har her muligheden for at komme til en veldrevet og økonomisk meget sund virksomhed

i et job med projektstyret travlhed. Du får lejlighed til at røre ved alle disciplinerne i økonomifunktionen, og hvor ingen opgave er for lille – den skal blot løses. Virksomheden gør virkelig meget for at alle har en god hverdag og et godt arbejdsmiljø, og medarbejderne gør noget ud af at være der for hinanden, helt konkret ved fysisk tilstedeværelse.

 

Lyder det interessant? Så send din ansøgning med CV via linket her Økonomiansvarlig. Yderligere information kan fås hos C-Level Consulting, Torben Fox Maule på 25171127.

En typisk kommentar fra kunderne:
” Tak for struktureret proces og sikker styring af processen.
Vi er i trygge hænder hele vejen”