Manager – internt salg

Manager – internt salg

Ledelse og forretningsudvikling

Systemair er en af Europas førende producenter i ventilationsmarkedet. I Danmark har koncernen en af de mest automatiserede produktioner, og hver dag serviceres og rådgives Systemair’s mange danske kunder blandt andet af de 6 (snart 7) interne sælgere. Den nuværende manager er blevet tilbudt en tværfaglig stilling på koncernniveau, og stillingen skal derfor besættes med en ny manager. 

Leder for dygtige tekniske rådgivere
Stillingen hedder i Systemair Danmark, Manager – Internal Sales, og dit primære ansvar bliver at udvikle lede virksomhedens stab af interne sælgere. Herudover får du ansvar for at udvikle et nyt forretningsområde direkte rettet mod de danske kunder. Rollen er derfor både internt rettet med fokus på gode relationer til de øvrige fagområder samt eksternt rettet med fokus på at etablere nyt salg indenfor et nyt forretningsområde ABV/CPV (Brandventilation og Røgventilering).

De mere konkrete opgaver for den nye Manager er for eksempel:

          Sikre effektiv afvikling af 500+ tilbud hver måned

          Varetage eget salg i nyt forretningsben

          Daglig ledelse af medarbejdere i Århus og København

          Indgå i Extended Management Team og være med til at eksekvere virksomhedens strategi

Stillingen refererer til Systemairs salgsdirektør.

Erfaren leder med afsæt i egen salgserfaring
Systemair forestiller sig, at du i dag er salgschef i en mindre virksomhed med ansvar for både internt og eksternt salg, så du kender dynamikken og samspillet her. Du har en relevant teknisk uddannelse, og du har i dit tidligere virke selv varetaget BtB-salg af tekniske produkter. Måske har du suppleret med en kommerciel efteruddannelse. Du har minimum 10 års erfaring, hvor af de ca. 5 år er som salgschef med linjeledelse. Du har demonstreret, at du både forstår at lægge planer, holde dine medarbejdere motiveret, og ikke mindst at få ført planerne ud i livet.

Du bor indenfor maksimalt en times kørsel fra virksomheden i Hasselager, og du er indforstået med den nødvendige køretid for at lede medarbejdere og opdyrke et nyt forretningsområde. Idet Systemair opererer på det globale marked og samarbejder med søsterselskaberne i Europa, behersker du dansk såvel som engelsk på skrift og i tale.

Kom til et sted med plads til udvikling
Systemair Danmark er en solid og veldrevet virksomhed, som er en af de største produktionsenheder i Systemair-koncernen, der gør en dyd ud af at levere produkter af høj kvalitet. Stillingen henvender sig til dig, der er drevet af at lede og tage kommercieltansvar.

Stillingen henvender sig i særlig grad til dig, som gerne vil vise dine evner som mellemleder, og som over de kommende år er interesseret i at tage yderligere ledelsesansvar. Muligheden for personlig udvikling afspejles i, at en række medarbejdere er startet i en stilling og er kommet videre til den næste, og der er tillige mulighed for at dyrke relevante internationale relationer.

Yderligere information kan fås hos C-Level Consulting på 2517 1127, Torben Fox Maule, der håndterer rekrutteringsprocessen.

Send venligst ansøgning og CV via dette link: Manager – Internal Sales

 

Om Systemair
Systemair-gruppen udvikler, producerer og afsætter ventilationsløsninger på globalt plan. Selskabet er børsnoteret i Stockholm, har en omsætning på ca. 8 mia. DKK og består af 6.600 medarbejdere globalt. Der er salgsaktiviteter globalt og salgsselskaber i mere end 50 lande samt 30 selvstændige produktionsenheder, hvor Danmark er én af disse.

Systemair A/S har en lang historik i ventilationsbranchen og spiller en vigtig rolle i koncernen for produkterne Air Handlings Units. I Hasselager udvikles unikke, energirigtige ventilationsaggregater og -komponenter, som indgår i installationer til det professionelle marked og i fremtidens bygninger, og de er kendt i både Danmark og Europa, som værende blandt de vigtigste aktører i markedet. Teknologierne omfatter blandt andet avancerede styringer og modulopbyggede aggregater. Systemair opererer både på det danske marked og en række eksportmarkeder.

 

Læs mere på www.systemair.dk og se video her: About air…

En typisk kommentar fra kunderne:
” Tak for struktureret proces og sikker styring af processen.
Vi er i trygge hænder hele vejen”