Teknisk Salgssupporter

 

Wapro A/S har kontor i Otterup og er en del af Wapro Group, som hører under Lagercrantz Group (https://www.lagercrantz.com), der er en Svensk værdiskabende teknologikoncern bestående af omkring 70 virksomheder. Wapro er specialister i afspærringsteknik til vand- og spildevandssektorer (klimasikring) og Akvakultur (Landbaseret fiskeopdræt). Gennem de seneste år har salget på det internationale marked været i vækst. De senere år har Wapro Group haft en vækst på 20% pr. år, og væksten fortsætter ind i 2023. Wapro Group har 60 medarbejdere fordelt i Danmark, Sverige, Tyskland, Storbritannien og USA, og  virksomheden har egen udvikling og produktion i Danmark og Sverige, hvor alle produkter bliver fremstillet. Se mere på https://wapro.com/dk

Teknisk salgssupporter

Teknisk tegning og kundehåndtering

 

Teamspiller til dansk/svensk organisation

Du får reference til chefen for teknisk support, og indgår i et team med danske og svenske kolleger. Din hovedopgave er at hjælpe sælgerne med tekniske spørgsmål og i andre tilfælde håndtere eksisterende kunder direkte. Næsten alle opgaver løses på dansk og engelsk, og du er i næsten daglig kontakt med dine svenske kolleger. Delopgaverne omfatter f.eks.:

          håndtering af forespørgsler

          Produktionstegning og produktionsdokumentation

          tegning af skitser og mere detaljerede tegninger til kunderne

          koordinering af indkomne opgaver

          koordinering af projekter med indkøb og produktion.

I Danmark indgår du i et team på 4 medarbejdere, der alle sidder på samme kontor. Wapro går op i, at medarbejderne forstår deres kolleger og kunder godt. Derfor skal du forvente ca. 10-20 rejsedage om året til besøg hos kolleger eller besøg på en messe.

 

Teknisk baggrund

Du har en teknisk uddannelse, typisk maskintekniker, teknisk designer eller tilsvarende samt minimum 5 års erfaring i en rolle, hvor du er vant til at støtte salget. Du kan også have håndværksmæssig baggrund, som du har suppleret med en teknisk uddannelse. Det er afgørende, at du forstår at læse en tegning og selv kan tegne i SolidWorks eller et andet 3D program, som skal benyttes til tilbud og til brug i produktionen. Du har teknisk interesse, er nysgerrig, fokuseret på gode løsninger og har erfaring med Officepakken, og endelig er du vant til at arbejde mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk.

 

Wapro forestiller sig, at du kommer fra en stilling som projektkoordinator, teknisk supporter, salgssupporter, intern sælger eller lignende, hvor du har erfaring med håndtering af både teknik og kunder.

Du bor i rimelig afstand fra Otterup, så du kan deltage i dagligdagen med dine kolleger.

 

Frihed til at udvikle dig

Hvis du motiveres af, på en professionel måde, at levere god kvalitet og support til kunder og kollegaer, så har Wapro brug for dig. Wapro er i vækst og har en iværksætterånd over sig. Opgaverne skal løses, dine kommende kolleger er energiske, og i Wapro hjælper man hinanden og lever værdierne: Giv og tag ansvar – Samarbejde – Sund fornuft og enkelthed. I Wapro er der flere eksempler på, at en person er startet i ét job, men har udviklet sig over i et andet. Du får mulighed for at komme til en virksomhed, der bidrager til miljøet ved at passe på det, og Wapros løsninger beskytter mennesker og samfund mod oversvømmelser i byer, naturreservater, ved kysten osv.

 

Vil du være med til at hjælpe Wapro videre fremad, så send din ansøgning og CV via dette link Teknisk salgssupporter Du er velkommen til at ringe til CLC, Torben Fox Maule på 25171127, hvis du har spørgsmål. 

En typisk kommentar fra kunderne:
” Tak for struktureret proces og sikker styring af processen.
Vi er i trygge hænder hele vejen”