Teknisk Rådgiver – Eksport

 

Teknisk Rådgiver – Eksport

Vil du hjælpe dine udenlandske kolleger med teknik og salg?

 

Rådgivning om ventilationsløsninger

Du indgår i et stærkt og kompetent team i Systemairs eksportafdeling med ansvar for at give teknisk rådgivning og kommerciel støtte til søsterselskaberne i Europa. Din hovedopgave er at opbygge gode og tætte relationer med dine kolleger i udlandet, og dermed sikre at Systemair Danmark kommer med i relevante projekter. Rejseaktiviteten er begrænset, men du er i tæt kontakt med kunderne.

Dine opgaver er:

  • Relations-salg til søsterselskaber i Systemair gruppen
  • Rådgivning og teknisk support om løsninger og projekter
  • Håndtere forespørgsler og komme med løsningsforslag
  • Færdiggøre ordrer som går direkte til egen produktion
  • Promovere Systemairs løsninger på messer og kundearrangementer
  • Opfølgning på dine primære markeder – budgetter og aktiviteter

Teknisk uddannelse og HVAC-erfaring

Din tekniske basis er formentlig grundlagt med en uddannelse som maskinmester eller ingeniør kombineret med nogle års praktisk erfaring. Den praktiske faglighed og din interesse er, ideelt set, HVAC relateret til bygninger, og vi forestiller os, du kommer fra en stilling i en rådgivningsvirksomhed eller en installatørvirksomhed. Alternativt kommer du fra en eksporterende virksomhed, eksempelvis fra en stilling som teknisk eksportsælger, tilbudsansvarlig, teknisk supporter eller intern sælger for eksportmarkeder. Sprogligt skal du som minimum beherske engelsk, mundtligt som skriftligt. Din bopæl er maksimalt 45 minutter væk fra Systemair, da det interne teamwork og tilstedeværelse vægtes højt.

 

En attraktiv virksomhed der bidrager til grøn omstilling

Systemair tilbyder et job i en veldrevet produktionsvirksomhed, der er en del af en international koncern. Systemair er kendt for: Tilgængelighed, effektivitet, kreativ afvikling af opgaver og et højt teknisk niveau. Internt i teamet er der en udpræget holdånd og fokus på at servicere kunderne, og læg hertil teknisk kompetente kolleger i eksempelvis R/D, product management og marketing. De kommende år har virksomheden berettiget forventning om vækst, og eksporten er en væsentlig faktor i udviklingen.

Du kan høre mere hos C-Level Consulting ApS, Torben Fox Maule på 2517 1127. Er du allerede klar, så send motiveret ansøgning og CV via dette link: LUKKET.

_______________________________________________________________________________________

Systemair er en børsnoteret selskabsgruppe og består af mere end 50 virksomheder med aktiviteter under 4 brands; Systemair, Fantech, Menerga, Frico. Systemair gruppen har aktivitet i mere end 130 lande og en samlet omsætning på DKK 6,4 mia. Systemair gruppen beskæftiger ca. 6.200 medarbejdere og er grundlagt i 1974 på baggrund af en enkel produktidé; den runde kanalventilator, som har forenklet installationen af ventilationssystemer verden over. Se mere på www.systemair.dk og www.systemair.com

I Danmark er Systemair A/S et datterselskab i Systemair gruppen med aktivitet på både det danske og det europæiske marked og beskæftiger ca. 200 medarbejdere i Hasselager, syd for Aarhus. Aktiviteterne dækker produktion og salg af ventilationsanlæg samt ventilationskomponenter fra gruppens andre selskaber.

En typisk kommentar fra kunderne:
” Tak for struktureret proces og sikker styring af processen.
Vi er i trygge hænder hele vejen”