Salgsingeniør

Er du den ambitiøse person, der er klar til at ændre cobot-landskabet i Tyskland?

Salgsingeniør

OnRobot A/S er på udkig efter en vedholdende ”hunter” til at slutte sig til salgsteamet, og som vil være en drivkraft i den spændende verden af cobots. Se mere om OnRobot her www.onrobot.com          

Markedsudvikling = dig?
Denne stilling er fokuseret på det nyudviklede D:PLOY, en banebrydende software løsning, og OnRobot søger en passioneret person til at drive opbygningen af markedet for D:PLOY i virksomheder, der endnu ikke har omfavnet robotter/automatisering. Se mere om D:PLOY her.

Stillingen er en del af OnRobots strategiske skift mod løsningssalg. Det primære ansvar vil være at opsøge virksomheder, der endnu ikke anvender robotter eller automatisering, og hvor D:PLOY er en banebrydende løsning for netop mindre virksomheder. Forretningsområdet kræver en ny og fokuseret tilgang til markedet, og din opgave vil, særligt i starten, indebære at finde nye slutbrugere og præsentere dem for nye OnRobot-partnere.

Jobbet dækker hele Tyskland, men for at du kan være en integreret del af organisationen, bor du mest sandsynligt i den sydlige del af Danmark eller den nordlige del af Tyskland.

Job detaljer:

  • Planlægge og udføre salgsindsatsen på det tyske marked.
  • Organisere dine aktiviteter på en klar og struktureret måde.
  • Være OnRobots synlige person i Tyskland.
  • Kommunikere og interagere med kunderne på tysk.
  • Facilitere fælles besøg med nye partnere.
  • Lave korte ugentlige opfølgningsrapporter, herunder planer, kvalificerede kundeemner, pipelineopdateringer osv.

Hvem leder OnRobot efter?
Du har en relevant teknisk/kommerciel uddannelse og minimum 3 års erfaring med industrielt salg. Erfaringerne kan være fra cobot-industrien, intralogistik eller lignende industrier relateret til produktion. Specifikt kender du til produktion, opsøgende salg, meget gerne opbygning af partnerforhold, og du har en vis fortrolighed med software eller ARR / SaaS salgsmodeller.

Vi forventer, at stillingen vil appellere til ambitiøse eksterne/interne sælgere, der kan lide at udfordre sig selv, som trives i nye forretningsområder, og som er ivrige efter succes. Stillingen kræver en stabil familiesituation, der er tilpasset rejseforventningerne. Det siger sig selv, at du som minimum begår dig på tysk i tale.

Hvorfor vælge Onrobot?
OnRobot har dedikerede medarbejdere, der trives i en ambitiøs virksomhed med klare forventninger. Hertil tilbyder OnRobot dig at blive en del af en globalt opererende virksomhed, der er på forkant med innovative løsninger, og hvor du kan bidrage til den ambitiøse vækstplan.

Stillingen kræver en selvmotiverende person som er energisk, systematisk og selvorganiserende med en udtalt selvdisciplin.

Hvis du kan se dig selv i en udfordrende rolle, der driver væksten i D: PLOY, og hvis du vil være en af nøglespillerne i rejsen mod at forme fremtiden for automatiseringsløsninger, så søg her: Salgsingeniør.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker anden information, er du velkommen til at ringe til C-Level Consulting, Torben Fox Maule, celle +45 2517 1127

 

En typisk kommentar fra kunderne:
” Tak for struktureret proces og sikker styring af processen.
Vi er i trygge hænder hele vejen”