Projektsalg

Projektsalg

Hunterprofil til større projekter

  

Fremtidens avancerede lagerløsninger

Du bliver en del af salgsorganisationen i stow Nordics, og får titel som Project Sales Manager. Fagligt får du hyppig interaktion med resten af organisationen, som er placeret på HQ i Kolding eller på en af de regionale kontorer i Norden. Du bliver fra start ansvarlig for bearbejdningen af det danske marked med fokus på stow’s allerede kendte løsninger, og du kan tage afsæt i gode referenceprojekter. Den samlede organisation i Norden er aktuelt på 20 personer, og den vokser. Se mere om løsningerne her https://www.stow-group.com/en

Din opgave bliver at opsøge relevante kunder samt effektivt at reagere på forespørgsler/RFQ/RFP. Projekterne kan være til eksisterende lagerfaciliteter, men i øjeblikket arbejder stow med en del nyopførelser, som kan strække sig over typisk 3-18 måneder. I salgsfasen får du kompetent støtte fra interne ingeniører og tegnere, og når et projekt er solgt, overgår det til virksomhedens projektafdeling. Når projektet afleveres, er du typisk med til overdragelsen hos kunden. Den kommende projektsælger arbejder ud fra det nordiske HQ i Kolding og får eget budget.

Erfaring med større projekter

Du har en relevant kommerciel uddannelse kombineret med erfaring inden for salg af tekniske kapitalgoder. Alternativt er du teknisk uddannet og har flere års salgserfaring, hvor du har opbygget kommercielle færdigheder, som matcher stillingen. 

Ideelt set arbejder du i dag ved en system-integrator, en general contractor eller en forhandler der arbejder med ”intra logistics” eller i tilsvarende virksomheder, der arbejder med salg af større tekniske kapitalvarer. Det vigtigste er, at du trives i krydsfeltet mellem kontorarbejdet og salgsindsatsen rettet mod kunderne, hvor du ved, hvad der skal til, for at holde momentum i tilbuds- og forhandlingsfasen, herunder den nødvendige rejseaktivitet. 

Virksomheden søger en kandidat, der har den robusthed og personlige agilitet, der skal til for at være operere i hele Danmark og lejlighedsvis hjælpe kolleger i Norden. Virksomheden anvender MS Office, egenudviklet konfigurator samt egne øvrige tilpassede systemer integreret med produktionen og SAP. Du bor gunstigt for at kunne dække det danske marked, og du får kontorplads i Kolding, så du kan blive en del af miljøet i stow. Al intern kommunikation foregår på engelsk, som du behersker i skrift og tale. 

Hvad tilbyder virksomheden?

Stillingen henvender sig til dig, der er motiveret af at være virksomhedens energiske salgskraft i et ekspanderende marked samt være en del af Stow Nordics, der allerede på få år har opnået en betydelig markedsandel som en ledende aktør i markedet og som har et meget stærkt finansielt ejerskab. 

Kulturen i selskabet er direkte, uformel og handlingsorienteret. Så hvis du gerne vil arbejde i et beslutningsdygtigt miljø med fokus på faglighed og resultater, er det her nok stillingen for dig.

 Spørgsmål kan rettes til C-Level Consulting ApS, Torben Fox Maule +45 25171127

Det internationale HQ kan senere blive en del af ansættelsesprocessen, derfor skal ansøgning og CV udfærdiges på engelsk og sendes via dette link: Projektsalg

Om virksomheden

stow Nordics A/S er et datterselskab i stow Group (www.stow-group.com) og er en global og økonomisk stærk virksomhed, der opererer med større og langvarige projekter indenfor lager/logistik. Det lokale selskab, der hører hjemme i trekantsområdet, håndterer salg og projektering af koncernens løsninger i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Det globale selskab har ca. 2000 ansatte med 9 produktionsenheder og 18 salgsselskaber. Det nordiske selskab er kommet meget succesfuldt igennem 2022 med en stor ordreportefølje, der medfører en betydelig trecifret millionomsætning i 2023.

 

 

En typisk kommentar fra kunderne:
” Tak for struktureret proces og sikker styring af processen.
Vi er i trygge hænder hele vejen”