Projektingeniør/Projektleder – Wapro

Projektingeniør/projektleder

 

 

Spillende træner til teknisk support og R&D

Du får formel reference til chefen for teknisk support, og du får en rolle som teamleder i den danske produktion i Otterup. Der er tale om en operationel stilling, hvor du selv tegner/konstruerer, tager kundedialoger og udvikler løsninger sammen med kunderne, samtidig med at du prioriterer opgaver for, og sparrer med, 4 medarbejdere. Opgaven omfatter desuden:

 

  • Indgående produktkendskab – Wapro arbejder med rustfrit stål og polyethylen
  • Kundeafklaring inkl. deltagelse i enkelte kundebesøg
  • At være med til at implementere den grønne dagsorden internt
  • Selv styrkeberegne og tegne/konstruere i 3D
  • Arbejde tæt sammen med dine svenske kolleger

I Wapro får alle nye medarbejdere en grundig introduktion til hele selskabet og i alle afdelinger, og alle sætter en ære i at levere de højt kvalificerede, og alligevel enkle løsninger, der er kosteffektive for kunderne.

 

Erfaring fra produktion og konstruktion

Du er uddannet maskiningeniør, og du arbejder sandsynligvis som konstruktør, projektingeniør eller lignende. Det kan også være, du er maskinkonstruktør med omfattende erfaring, der har lyst til at tage anførerbindet for et lille team. Du har minimum 5 års erfaring fra en produktionsvirksomhed, som ideelt set arbejder med rustfrit stål og/eller pladekonstruktion.

 

Du har selv solid erfaring med konstruktion i 3D, og du vil gerne fortsætte i det spor, krydret med et større ansvar for både produkt og et lille team. For at du kommer lettest ind i stillingen, skal du have erfaring med brug af ERP-system samt et gængs 3D tegneprogram, og sprogligt arbejder Wapro med kunder i mange lande, så du skal som minimum kunne kommunikere ubesværet på dansk og engelsk. Rejseaktiviteten forventes at blive 20-30 dage årligt.

 

Pas på miljø og mennesker

Først og fremmest får du muligheden for at få ansvar for dit eget fagområde med mulighed for at vokse ind i lederrollen. Hos Wapro går de op i at teamet skal være stærkt og at målene skal nås, samtidigt med at man har det godt med hinanden. Så hvis du motiveres af at levere god kvalitet og udfordre ”godt nok”, er denne stilling nok noget for dig. Wapro repræsenterer iværksætterånd, hvor man hjælper hinanden og lever værdierne: Giv og tag ansvar – Samarbejde – Sund fornuft og enkelthed. Du får mulighed for at komme til en virksomhed, der bidrager til miljøet ved at passe på det, og Wapros løsninger beskytter mennesker og samfund mod oversvømmelser i byer, naturreservater, ved kysten osv. Du kan se et eksempel på en løsning på linket her: Wastop eksempel

 

Vil du være med til at sende Wapro videre fremad, så send din ansøgning og CV via dette link Projektingeniør – teamleder Du er velkommen til at ringe til CLC, Torben Fox Maule på 25171127, hvis du har spørgsmål.

 

Om Wapro
Wapro A/S har kontor i Otterup og er en del af Wapro Group, som hører under Lagercrantz Group (https://www.lagercrantz.com), der er en svensk værdiskabende teknologikoncern bestående af omkring 70 virksomheder. Wapro er specialister i afspærringsteknik til vand og spildevand (klimasikring) samt Akvakultur (Landbaseret fiskeopdræt). De senere år har Wapro Group haft en vækst på ca. 20% årligt, og væksten er fortsat i 2023 både nationalt og internationalt. Wapro Group har 60 medarbejdere fordelt i Danmark, Sverige, Tyskland, Storbritannien og USA, og virksomheden har egen udvikling og produktion i Danmark og Sverige, hvor alle produkter bliver fremstillet. Se mere på https://wapro.com/dk

En typisk kommentar fra kunderne:
” Tak for struktureret proces og sikker styring af processen.
Vi er i trygge hænder hele vejen”