Økonomichef


Økonomichef

Quorning Boats ApS er en solid og veldrevet virksomhed, der kommer ud af en stolt bådebygger-tradition i Danmark siden etableringen i 1967. Virksomheden udvikler og producerer trimaraner i Premium segmentet til afsætning i hele verden og har en lang og kvalitetsfokuseret historik samt en veludviklet ”fan-community” med 4.600 følgere på facebook. I Quorning Boats hersker en tydelig iværksætterånd, og ledelsen af virksomheden er kendetegnet ved dyb faglig fokus, passion for produktet og familiær nærhed. De seneste års succes betyder, at Quorning Boats ApS nu søger sin første økonomichef til at varetage virksomhedens samlede økonomifunktion. Se mere om produkt her: https://youtu.be/DA-hseCtluM og virksomhed her: www.dragonfly.dk

 

Stillingen som økonomichef et vigtig led i virksomhedens fortsatte udvikling. Der er behov for en dedikeret person, der kan varetage både regnskabsaflæggelsen, den løbende rapportering samt den fremadrettede økonomi. Opgaven er bl.a. at øge fokus på nøgletal, intensivere analyser og kalkulationer samt sikre, at Quorning Boats tager næste skridt ind i mere datadrevet virksomhedsdrift. Den kommende økonomichef indgår i virksomhedens ledergruppe og skal bidrage med viden og effektivt overblik, så ejerskabet kan fokusere på produktudvikling og ledelse af virksomheden.

 

Du kommer fra en ordreproducerende virksomhed, så du kender den type virksomheds dynamikker, og du har ca. 10 års erfaring med de relevante discipliner, herunder perioderegnskaber, finansiering og controlling. Din faglige baggrund er minimum HD-(R) og med 1-2 stillinger i bagagen. Alternativt er du meget erfaren og ser her en mulighed for at bidrage til Quorning Boats’ udvikling de næste 5-10 år. Din basis omfatter herudover viden om NAVISION, erfaring med projektøkonomi, engelsk i skrift og tale samt en bopæl inden for ca. 45 minutters afstand til virksomhedens kontor i Skærbæk.

 

Stillingen henvender sig til dig, der kan se dig selv i en familieejet og -drevet virksomhed, hvor alle brænder passioneret for sejlerlivet og et suverænt produkt. Du vil gerne være en del af den udvikling Quorning Boats skal undergå de kommende år, og du er klar til at tage ansvar for og andel i den udvikling. Du får lejlighed til at deltage i det kommende strategiske arbejde og i udviklingen af organisationen i takt med at den også vokser. Personligt er du interesseret i at hjælpe andre til succes, og du forstår den balance, der skal til, for at få et godt samarbejde i en familiedrevet virksomhed til at fungere.

 

Søg stillingen via linket Økonomichef-QB

 

Hvis du har spørgsmål, så ring gerne til C-Level Consulting, Torben Fox Maule på 25171127.

En typisk kommentar fra kunderne:
” Tak for struktureret proces og sikker styring af processen.
Vi er i trygge hænder hele vejen”