Financial Controller

Financial Controller 

Vil du være med til at professionalisere økonomifunktionen? 

 

Stillingen 

Du refererer til lederen af virksomhedens økonomiafdeling, og du får med denne opgave muligheden for at dyrke en lang række af de gængse finansielle discipliner. Afdelingen består af 6 medarbejdere, hvoraf 3 er i en outsourcet funktion. Virksomhedens økonomiske maskinrum skal styrkes med en dedikeret financial controller, så lederen af afdelingen kan hellige sig business controlling og ledelse. Dine opgaver bliver for eksempel: 

 

  • Perioderapportering 
  • Budgetter og kvartalestimater 
  • Forecast 
  • Udarbejde udkast til årsregnskab 
  • Optimering af processer  

 

Stillingen hører hjemme på kontoret i Odense sammen med resten af økonomiafdelingen, som er et team med solid faglig fokus. 

 

Er du controller, økonomimedarbejder, HD-R? 

Virksomheden forestiller sig en kandidat, der har lyst til at deltage i udviklingen af økonomifunktionen og være den solide og finansielle støtte for virksomheden/afdelingerne. Du har sandsynligvis baggrund i revision, og du har gennemført HD, men har lyst til at arbejde i driften – måske du allerede har taget skridtet og befinder dig i en stilling som økonomimedarbejder eller financial controller. Det er vigtigt, at du har en vis erfaring med at udarbejde perioderegnskaber, budgetter og udkast til årsregnskab. 

 

Du er kendt for at levere materiale af høj kvalitet og til tiden, så din kommende leder, efter en god introduktion, kan vende ryggen til og fokusere på andre opgaver. Du vil få sparring fra en fagligt meget kompetent leder, og du får mulighed for at udvikle dig på kort tid.  

 

Virksomheden du skal til… 

…er en kendt virksomhed med et flot domicil i Odense, hvor den sociale omgangstone og det hele menneske går hånd i hånd med lysten til at skabe resultater. Her er plads til mange forskellige typer mennesker, og man mærker tydeligt den gode tone og ordentligheden, når man træder ind ad døren. 

 

Hertil kan du forvente at få faglige udfordringer, solid faglig sparring og komme med på en spændende rejse, hvor økonomiafdelingen udvikles de kommende år. 

 

Yderligere information kan indhentes hos C-Level Consulting ApS, Torben Fox Maule på mobil 25171127. Ansøgning og CV sendes via dette link: 

 

Financial Controller 

Om virksomheden 
Vores kunde er en specialiseret rådgivende ingeniørvirksomhed med kontorer i landets største byer. Virksomheden, der er økonomisk velfunderet, har ca. 200 ansatte og er på en spændende rejse med både solide forretningsområder og forretningsområder, der skal udvikles. 

Virksomheden er privatejet, og tænker derfor langsigtet, ligesom medarbejdertrivsel og personlig udvikling er i højsædet. Virksomheden er kendt for, at en del medarbejdere kommer tilbage igen, at der er en god tone og en medmenneskelig atmosfære. 

En typisk kommentar fra kunderne:
” Tak for struktureret proces og sikker styring af processen.
Vi er i trygge hænder hele vejen”