Automationstekniker / El-installatør eller lign.

Automationstekniker / El-installatør eller lign.

Airco DIET A/S er en succesfuld dansk virksomhed beliggende i Fredericia. Der er tale om verdens førende virksomhed inden for store procesanlæg til tobaksekspansion, og de har mere end 35 års erfaring. Airco DIET arbejder næsten udelukkende med internationale projekter og fokuserer på kontinuerlig produktudvikling og leverance af markedets mest avancerede DIET-anlæg. Se mere på www.aircodiet.com

Jobindhold

Du vil som den kommende automationstekniker indtræde som den tredje ansatte i el-afdelingen, og du kommer til at overtage en del af de opgaver, som de to nuværende kolleger varetager. Det kan være:

  • Deltage i store projekter med både HW- og SW-arbejde
  • Lave I/O-test på kunde-site
  • Dokumentation af el-arbejde (ikke tegning)
  • Deltage i planlægning og commissioning af installationer
  • Deltage i test af udstyr hos leverandører (FAT)

Du vil få omfattende kundekontakt ifm. installationer over det meste af verden samt lejlighedsvis kontakt til leverandører.

 

Airco DIET er kendetegnet ved at være som en familie. Det er en lille organisation, hvor man arbejder når det er nødvendigt, og hvor man også kan have en meget fleksibel tid i sin ansættelse, når der er knap så travlt. Kollegerne er kendetegnet ved at være fagligt dygtige og klar til at arbejde når arbejdet kalder.

Hvem er du?

Du har en relevant teknisk uddannelse som elinstallatør, automatiktekniker eller tilsvarende, som giver dig den nødvendige viden inden for området. Det kan være PLC-programmering og Scada systemer med Siemens software.

Du kan være både nyuddannet eller erfaren, det vigtigste er, at du har lyst til at indgå i et fagligt stærkt team af kolleger, som er stolte og fagligt dygtige. Og for at kunne dele viden og erfaringer, bor alle i Airco DIET indenfor fornuftig transportafstand til virksomhedens kontor i Fredericia.

Du kan forvente en del rejsedage i forbindelse med planlægning og/eller installation af procesanlæggene – regn med 6-8 uger om året. Rejsedagene kan forekomme i det meste af verden, men lige nu ser det ud til at være i Asien og lidt i Sydamerika. Engelsk er en forudsætning, og andre sprog er velkomne, men er ikke en forudsætning.

 

Karriere i Airco DIET?

Kan du se dig selv i et job med stor frihed og periodevis travlhed? Du kan komme til at arbejde med et meget unikt produkt i verdens største virksomhed indenfor dette felt. Du vil typisk være motiveret af at komme ud at arbejde i mange forskellige kulturer og møde en lang række professionelle kunder. Produktet er rimelig komplekst, og virksomheden giver stor mulighed for egen udvikling. Det du skal komme med, er god energi, selvstændighed, et godt hoved, nysgerrighed og gåpåmod.

Lyder det interessant? Så send din ansøgning med CV Automationstekniker Yderligere information kan fås hos C-Level Consulting, Torben Fox Maule på 25171127.

En typisk kommentar fra kunderne:
” Tak for struktureret proces og sikker styring af processen.
Vi er i trygge hænder hele vejen”