Anonym Finance Manager

 

 

Vores kunde har hovedkontor i Odense og producerer højteknologiske produkter til afsætning i hele verden. Virksomheden har datterselskaber i en række lande, og økonomifunktionen består både af egne medarbejdere og eksterne partnere i udlandet. Der er tale om en mellemstor virksomhed, og på hovedkontoret konsolideres regnskaberne for alle selskaber. Virksomheden har en række investorer, som følger med i virksomhedens udvikling, ikke mindst med fokus på cash flow, rettidig perioderapportering og effektiv datagenerering, som er delvist automatiseret.

 

Finance Manager

 

Klar til første lederjob?

Du refererer til virksomhedens CFO, og du bliver leder for 4 økonomiassistenter, som er vant til at udføre en række opgaver selvstændigt efter klare rammer. Stillingen har fokus på den finansielle del, og er derfor egnet til at du kan få din første eller anden lederopgave samtidig med, at du har egne vigtige opgaver, der f.eks. omfatter:

  • Konsolidering for alle selskaber
  • Perioderapportering
  • Cash flow
  • Financial controlling
  • Transfer Pricing og valutaposter
  • Kontakt til revision og relevante myndigheder vedr. skat og moms
  • Håndtering af eksterne serviceleverandører på flere kontinenter

 

I forbindelse med virksomhedens internationale virke kan du forvente ca. 15 rejsedage om året.

 

Fagligt skarp og lederambition

Din uddannelse er HD-R eller cand. merc. aud., og du har minimum 5 års praktisk erfaring, som kan være gennemført under eller efter din uddannelse. Det er vigtigt, at du finder glæde i arbejdet med finans/regnskab og at du har øje både for detaljerne og for at blive klar til tiden. Derfor forestiller vores kunde sig, at du har baggrund i et større revisionshus og er klar til at tage springet – alternativt er du allerede f.eks. Financial Controller, og du har forståelse for dynamikkerne i en produktionsvirksomhed. Du er velbevandret i et eller flere ERP-systemer, og du er forventeligt superbruger i MS Excel, som virksomheden indtil videre konsoliderer i. Du er god til at formulere dig mundtligt og skriftligt på engelsk.

 

Virksomheden er unik

Vores kunde har en helt særlig stilling i sit segment på verdensmarkedet. Derfor er der mulighed for, på tætteste hold at være med på rejsen til en international ekspansion sammen med dedikerede og dygtige kolleger, der skaber det økonomiske overblik. Du motiveres af at levere korrekte data og rapportering til tiden i en ganske kompleks forretning, som i øvrigt har fokus på eksekvering og resultater. I dette job kan du udvikle dig til næste skridt i karrieren både som leder og fagligt.

 

Yderligere information kan får hos C-Level Consulting ApS, Torben Fox Maule på mobil 2517 1127, og du kan søge stillingen og vedhæfte dit CV i dette link: Finance Manager

En typisk kommentar fra kunderne:
” Tak for struktureret proces og sikker styring af processen.
Vi er i trygge hænder hele vejen”